lördag 22 februari 2014

Inte hedersamt men lönsamt att (S)änka sig så lågt?!

Då har det alltså blivit ett svårförnekat faktum, Kerstin Gadde-falangen inom Orust Socialdemokrater är INTE i opposition utan medlöpare till den regerande minoriteten.Mot bakgrund av detta är det anmärkningsvärt att samma odemokratiska falang utropat sig till ledare för oppositionen med STÖD av den regerande minoritet som de förväntas driva opposition emot.

Det kan bara finnas ett skäl till att Gadde frivilligt smutsar ner sig på detta sätt, att bli försörjd av Orust skattebetalare, FY!

Inte undra på att Roger Hanson (fd. Socialdemokratiskt kommunalråd och sann demokrat) reagerar både då och i lördagens (22/2) upplaga av Lokaltidningen STO:" - Det som skedde på senaste fullmäktige var ett övergrepp mot den representativa demokratin. Det är gruppen M och Fp som ska ha oppositionsrådet."- " Vi för ingen oppositionspolitik, säger Roger Hansson. Partiet är idag i praktiken en del av den politiska majoriteten. Som då inte ska ha något oppositionsråd. Det här är en fråga om etik och moral - mot väljarna framför allt", så långt Roger Hansson.

Tyvärr har Lokaltidningsredaktion haft lite otur när de tänkte, då de skriver att valet av Gadde "fått stöd av den del av borgerligheten som styr Orust"! Vilken borgerlighet styr Orust?

I Kommunfullmäktige så består den styrande minoriteten av en (1) Vänsterpartist, en (1) Orustpartist, tre (3) Miljöpartister, fyra (4) Folkviljor och fyra (4) Centerpartister samt två (2) Vildar som vägrat att lämna sina uppdrag då de blivit uteslutna ur sitt tidigare parti på grund av illojalitet. Välinformerade Orust tungor säger att de kommer att återvinnas i ett parti som blivit desperat på grund av intern splittring, vikande väljarstöd och som nu även kommer att "kapas" av dessa två politiska pirater (håll ögonen öppna på dagspressen för snart får vi veta vilket det olyckliga partiet är som blivit de politiska piraternas byte).

Sedan skall rätt vara rätt, den riktiga oppositionen består av inte bara av Moderaterna och Folkpartiet utan ÄVEN Kristdemokraterna, inte att förglömma.

Klicka på länken nedan för att läsa Lokaltidningen STO artikeln


< Läs Artikel i sin helhet här, O.b.s ca 4 MB >

Den riktiga oppositionen fördömer samlat övertrampet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar