torsdag 18 februari 2016

Antingen dog Moderaterna på Orust idag ... eller så blev vi superstarka ...

I kväll höll moderaterna på Orust sin stämma ... inte så välbesökt, endast cirka 29% av medlemmarna var där och nästan hälften uttryckte en stark oro över det som sker ... eller kanske INTE sker!

Dags att vakna upp till det 21:a århundradet.

4 kommentarer:

  1. Hej, du modige moderat. Kanske död är att föredra, om en ny planta växer upp som kan
    liv åt ännu en planta, som kan ge liv åt o.s.v. Men var är alla plantor? Igår på M:s årsmöte i Ellösparken sågs inga till och inga trädgårdsmästare heller. Föreslår att någon eller några kallar till ett nytt möte för en seriös diskussion.

    SvaraRadera
  2. Ja du Holger, dagens glädjeämne är den mycket positiva behandling min motion KS/2015:1899 om "Tydligare fördelning av ansvar och befogenheter för verksamhetslokaler" kommer upp på Kommunstyrelsen Onsdag den 24 februari 2016, se sidan 21-26 http://orust.se/download/18.58163fca152f3ed8673737d/1455809471646/kommunstyrelsen+2016-02-24+Handlingar.pdf
    Speciellt glädjande är att förvaltningen gillade mina idéer.

    Lite mindre lustig är den situation som råder. Jag har dock valt att vara extremt lösningsfokuserad istället för att se problemen, se utmaningen och dess lösning. Som bekant kan man välja mellan att vara en del av problemet eller lösningen och där väljer jag att vara en del av lösningen. Och JA planen är att kalla till en utvecklingsprocess under extern ledning.

    SvaraRadera
  3. Kände inte till att KF ledamöter har egna diskussioner med förvaltningen. Om det är så, har vi ännu ett problem att titta närmare på.

    SvaraRadera
  4. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar, förmodligen så behöver du nog läsa handlingarna ytterligare några gånger ;-)

    SvaraRadera