torsdag 3 juli 2014

Det är som att ingen bryr sig längre!

Uppdaterad på Måndag den 7/7, följ den spännande fortsättningen här .... 

Det är som om ingen bryr sig längre, är det den skada som kommer att dröja kvar när vi har problemen med Henån Nya Skola i backspegeln?
Är detta effekten av bristen på förnuft, sans och balans som präglat tiden med den nu avgångna minoriteten bestående av Folkviljan, Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Orustpartiet.

När Kristina Svensson (MP) försökte göra ett stort nummer i Kommunfullmäktige av att det trotts allt fungerar ganska bra i förskolan och skolan och därtill försökte få det till att det var tack vare och inte trots den politiska ledningen kunde jag som inte bara oppositionspolitiker utan även engagerad förälder och medborgare inte hålla tand för tunga.

Vaktmästare på Henån Nya Skola vädrar sin frustration över brister i sin vardag och försöker få enkla medel för att avhjälpa dessa, men får noll respons. "- De på kommunhuset lyssnar inte på oss", sagt i frågan om att bygga enkla bollplank så att barnen kan sparka boll mot dessa istället för mot fasader och glasytor på skolgården som brister.

Har under en tid konstaterat att även den enda kvarvarande felfria byggnaden på skolan, Matsalen med C35 sakta förfaller utan att någon från ansvarigt håll lyfter ett finger. Det är ömtåliga fasadskivor som ramlar bort bit för bit, men också regnvattensystem som sakta men säkert slutar att fungera.

Finns det en sammansvuren klan av byggare som bara väntar på ännu ett enormt renoveringsprojekt, tanken svindlar ..

Undrar hur många 1000-tals liter vatten som på någon timme rinner ner i betongplattan här? och hur länge det skall få fortsätta så?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar