lördag 26 mars 2016

Att fela är mänskligt, att skylla på andra är politik!

Då kan vi läsa den första av många många kommande artiklar i frågan, denna gång i dagens upplaga av Lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust. Det började redan förra veckan då vanligt folk, politiskt aktiva i alla läger och journalister hörde av sig och undrade, "Vad är detta?" Tyvärr kan jag bara gissa vad de menar, även om den senaste vändningen i Oceanien (Orust) för tankarna till George Orwell och hans dystra framtidsvision i 1984. Där platsen är Oceanien, som styrs av ett politiskt parti som går under namnet "Partiet". Individen är alltid underordnad staten, genom att manipulera språket blir lögn sanning och sanning blir lögn.
“War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.”
“But if thought corrupts language, language can also corrupt thought.”
― George Orwell, 1984
Klicka på bilden för att läsa artikeln i full storlek































Vi får se vad som finns i ett eventuellt underlag på vad som presenterats för de privatpersoner som utpekats som "partiföreträdarna" och som ställt sig bakom det fördömande uttalandet av mig. Vad är det som de fördömer? Vilket fog har de för sitt fördömande? Och vad finns det för underlag till det beslut KSAU tar att publicera namnet på den individuella politiker som påståtts vidtagit några klandervärda och oprofessionella handlingar, okänt vad?

Jag kommer givetvis att begära ut underlaget till detta och underställa vederbörlig rättsvårdande myndighet en möjlighet att granska underlaget, uttalandet och KSAU:s beslut

Jag avslutar med ett budskap till lokalpolitiker som inte vill ta sitt uppdrag och ansvar på allvar, Förändring är ordet och Förändring skall det bli, med BTO, "You Aint't Seen Nothing Yet" (För den språkligt mindre bevandrade, utrikiska för: "Du har inte sett något ännu")



2 kommentarer:

  1. Skylla på andra är dessutom fegt!!!
    Och är man feg skall man inte vara politiker och leva på våra skattepengar !!
    Att vara politiker är ett förtroendeuppdrag av oss väljare och missbrukas det och kan vederläggas är det dessutom kriminellt!

    SvaraRadera
  2. Det mest tragiska är att när vanligt folk ser försöket att misstänkliggöra en som ställer upp för en mobbad anställd i kris växer föraktet för fega politiker så starkt att det kommer att bli svårt att reversera den negativa trenden.
    Men så går det när det finns folk som gärna vill ha uppdrag & arvoden men saknar både förmåga och mindset att klara uppgiften.

    SvaraRadera