torsdag 8 maj 2014

Vad gör man inte för sin oppositionsrådspost?

Följ kommunfullmäktige Direkt i webbsändning ikväll torsdag den 8 maj kl 18:00
Då var det officiellt, ”Kerstin Gadde falangen” inom Socialdemokraterna prioriterar sina egna intressen före Orustborna, de människor som skall betala kalaset och vars intresse man borde bevaka i första hand. Men inom Socialdemokraterna får man inte tänka och dra sina egna slutsatser, för då får man inte vara med! Vem tycker att ett sådant synsätt känns som en vinnande strategi för att ta itu med de stora utmaningar som västvärlden står inför? INTE jag i varje fall. I dagens Bohusläning kan man läsa lite om det "fulspel" som den härskande minoriteten ägnar sig åt och nu vill man inte ta ansvaret för den skada man orsakat medborgarna.


Det känns så förlegat, rena ”Nordkoreavarningen”, undrar vad de nu kan vara i kronor och ören som får dem att så fullständigt sälja ut sina väljare?

Heder åt dig Roger Hansson(S) som rakryggat står för din uppfattning, du har inte funderat på att bli oberoende du också?

Nu vill ju inte någon säga det till pressen, men Kommunstyrelsens passivitet, för även om man inte aktivt fattat alla besluten så är man som styrelse ansvarig för att 100-talet miljoner av medborgarnas surt förvärvade skattepengar runnit bort till ingen nytta. Men som sagt ett utrymme för grävande journalistik kan vara att ta fram och publicera de uppgifter som ”skvalpar runt i slutna rum” medans den härskande minoriteten som ständigt krymper

Tjugofyra förhoppningsfulla politiker bildade majoritet, några ”spelade med falska kort” då var de bara sexton. Sexton beslutsamma politiker gick vidare med delvis stulna mandat, de blev snart bara femton.

Femton åtminstone utåt enade politiker gjorde upp om budget mot oppositionsrådslön, då var de åter tjugofyra …, men de vill de inte kännas vid.

”tappat räkningen” på antalet politiker som krampaktigt försöker bevara sina arvoden och gick till Kommunfullmäktige för att rösta igenom ansvarsfrihet för sin regim, men då hände något oväntat och de var bara …..

Ni som har tid över ikväll torsdagen den 8 maj 2014, ta med popcorn och saft till Kommunfullmäktigesammanträdet i Kajutan på Hamntorget Henån. Se de politiska företrädarna i ögonen när de skyddar sina "kompisar" mot ansvaret för något som kommer att kosta dig mer än du någonsin kan ana!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar