fredag 12 juli 2013

Och idag blev trycket för stort på Bengt Johansson(C), hans regim & (S)tödtrupper!

En halv seger för Orust Entreprenörer och sunt förnuft! Uppenbarligen har uppretade lokala entreprenörer, trycket från "den riktiga oppositionen" och risken för att bli fullständigt avslöjad blivit för mycket för Bengt Johansson(C), hans regim & (S)tödtrupper. De har därför valt att retirera, åtminstone för ögonblicket. Idag kom beskedet att den kritiserade upphandlingen, Dnr 22-2013 har "pausats" till vecka 34 och därmed har även hela projektet försenats. Vi skickar med följande hälsning från Orust entreprenörer, medborgare och den riktiga oppositionen, Gör om Gör rätt.

Om det är det kritiserade villkoret i upphandlingsunderlaget som är föremål för ändring eller bara ett sätt att vinna tid vet vi inte. Det är i alla fall denna skrivning som fått Orust entreprenörer att inse att den sittande regimen under Bengt Johansson (C) och hans (S)tödtrupper är totalt entreprenörsfientliga:

"Ekonomisk och finansiell ställning
Anbudsgivaren skall ha erforderlig ekonomisk kapacitet för att kunna fullgöra uppdraget och leveranser under kontraktsperioden. Anbudsgivare skall vid anmodan sända in företagets senaste balansräkning/årsredovisning inklusive revisionsberättelse.
Omsättningskrav: Anbudsgivaren skall under de senaste två åren haft en årlig bruttoomsättning på minst 60 miljoner och detta skall styrkas med kopia av bokslut för dessa år."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar